Flexteam

Stichting CBL werkt samen met Flexteam Security, een beveiligingsbedrijf uit Hillegom. Ze zijn gespecialiseerd in alle vormen van beveiliging en bewaking. Denk aan mobiele surveillance, alarmopvolging, evenementen- en objectbewaking, receptiediensten en winkelsurveillance. Ze beschikken tevens over een eigen hondenbrigade. De veiligheidsbeambten van Flexteam Security hebben jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche. Ze kunnen daardoor situaties snel inschatten en hebben een scherp oog voor bijzonderheden.

Surveillance

Tussen 18.00 uur ’s avonds tot 06.00 uur de volgende ochtend surveilleren de veiligheidsbeambten van Flexteam Security langs alle deelnemende bedrijven in Lisse. Dit doen ze ook in onze buurgemeente Hillegom, waar ze tevens de collectieve beveiliging verzorgen. Dat zorgt voor nog meer slagkracht voor het hele gebied. Tijdens de surveillance bewaken ze bedrijven, terreinen en de openbare weg in de omgeving. Hun continue aanwezigheid heeft een duidelijk bewezen preventieve werking op criminaliteit. Is er toch iets aan de hand, dan kan Flexteam Security binnen enkele minuten ter plaatse zijn.

Samenwerking met politie

Flexteam Security voert de surveillance uit in nauwe samenwerking met de politie. Opvallende zaken worden direct aan de politie doorgegeven en de politie verstrekt ook actuele gegevens waar de surveillant rekening mee kan houden. In geval van alarm beoordeelt de surveillant of de komst van de politie gewenst is. Dankzij de korte communicatielijnen is de reactietijd vervolgens optimaal.

Sleuteldienstservice

Om adequaat op alarmmeldingen of verdachte situaties te kunnen reageren, heeft Flexteam Security de beschikking over uw sleutels en alarmcodes. Hierbij kunt u kiezen voor een aanvullende sleuteldienstservice. Flexteam Security loopt in dat geval, na de werkdag, uw complete bedrijf na op bijvoorbeeld openstaande ramen of deuren en al dan niet brandende verlichting. U bent hierdoor zekerder dat uw pand goed is afgesloten en dat verdachte omstandigheden eerder worden gesignaleerd. Ook de begeleiding van personeel bij het verlaten van het pand, nadat ze hebben overgewerkt, behoort tot de extra mogelijkheden.

Rechtstreeks contact

Heeft u de hulp van Flexteam Security een keer direct nodig, dan kunt u de dienstdoende veiligheidsbeambte altijd mobiel bereiken. Bovendien kunt u alle verrichte werkzaamheden en handelingen van Flexteam Security volgen via een speciaal cliëntportal. De beambte legt deze steeds vast via een smart device, waarna u ze met een speciale inlogcode kunt inzien.